Μεξικό: Έπνιξε το 3χρονο κοριτσάκι της γυναίκας του μπροστά στην κάμερα!

Ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα στο Μεξικό. Ένα γεγονός που δεν το χωράει ανθρώπου νους! Ένας άντρας έκανε κάτι που μόνο κτηνώδες μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ένα ζευγάρι παραθέριζε στην περιοχή Μορέλια, στο Μεξικό. Κάποια στιγμή, ένας άντρας κατεβαίνει με ένα τρίχρονο κοριτσάκι να παίξουν στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπως φάνηκε αρχικά. Όμως, μάλλον δεν είχε το παιχνίδι στο μυαλό του.

Κάποια στιγμή, άρχισαν να φωνάζουν πως το κοριτσάκι έχασε τις αισθήσεις του και ζητούσαν βοήθεια. Κλήθηκε νοσοκομειακό, πήγαν το μωρό στο νοσοκομείο, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το αγγελούδι στη ζωή.

Τότε είναι που η αστυνομία ζήτησε το βίντεο από το ξενοδοχείο, για να δουν τι είχε συμβεί ακριβώς. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί είδαν πως ο άντρας, πετούσε και ξαναπετούσε το μωρό στην πισίνα, ακόμα και το κρατούσε κάτω από την επιφάνεια, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του.

Η τοπική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα, του οποίου δεν έχει δώσει τα στοιχεία στην δημοσιότητα. Το μόνο που είπαν ήταν πως το μωρό ήταν κόρη της συντρόφου του, αλλά όχι δικό του παιδί.

Αν αντέχετε, δείτε και μόνοι σας το βίντεο: