Αυτά είναι τα αδέρφια του Πρωθυπουργού!

Έπρεπε να ορκιστεί πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας για να δούμε την οικογένειά του. Σε μία σπάνια δημόσια εμφάνισή τους, τα αδέρφια του κ.Τσίπρα παρευρέθησαν στην τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης στη Βουλή, δίπλα στην σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του πρωθυπουργού, η 52χρονη Ζαννέτ και ο 47χρονος Δημήτρης Τσίπρας, παρακολούθησαν με καμάρι την τελετή και τον βενιαμίν της οικογένειας στη μεγάλη πολιτική στιγμή του. Η αλήθεια είναι πως με τον αδερφό του μοιάζει φυσιογνωμικά, αλλά με την αδερφή του, δεν βλέπουμε ομοιότητες, εμφανισιακές τουλάχιστον.

Και τα τρία αδέλφια, ο Δημήτρης, η Ζαννέτ αλλά και ο Αλέξης, ταυτίζονται ως προς την επαγγελματική τους κλίση και τις σπουδές τους, καθώς και οι τρεις είναι πτηχιούχοι του Πολυτεχνείου, όπως επίσης και η σύζυγος του πρωθυπουργού. Όλη η οικογένεια, έχει παρελθόν στον τομέα των κατασκευών, αφού ο πατέρας Παύλος Τσίπρας με τον αδελφό του Ηρακλή έφτιαξαν την Ηρακλής ΑΤΕ. Φαίνεται πως η οικογενειακή αυτή παράδοση μάλλον θα συνεχιστεί και στην επόμενη γενιά μιας και η μεγαλύτερη ανιψιά του πρωθυπουργού σπουδάζει και εκείνη στο Πολυτεχνείο.