Από βασιλιάς των Ντοθράκι, βασιλιάς της Ατλαντίδας!

Την προηγούμενη βδομάδα, η Warner Bros ανακοίνωσε πως ο Jason Momoa που έπαιζε τον Καρλ Ντρόγκο στην σειρά φαινόμενο Game of Thrones, θα είναι ο Βασιλιάς της Ατλαντίδας, ή αλλιως Aquaman, στην επερχόμενη σειρά ταινιών της DC!

Αν και ακουγόταν εδώ και καιρό, όλοι οι συντελεστές της ταινίας αλλά και ο ίδιος ο Momoa, αρνούνταν τα πάντα. Μέχρι τώρα, που στο Walker Stalker Con στην Atlanta, παρουσιάστηκε επιτέλους ο Momoa και μπόρεσε να μιλήσει για τον ρόλο του.

"Μου ζητήθηκε να παίξω τον Aquaman. Ξέρετε, οντισιόν και τέτοια, αλλά έπρεπε να κρατηθεί μυστικό. Ξέρετε τι εννοώ. Προσπαθούσα απλά να σεβαστώ την επιθυμία της Warner Bros. Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν χρειάζεται να το κρύβω άλλο, γιατί μου ήταν ιδιαίτερα δύσκολο", είπε ο Momoa.

Η ταινία Aquaman αναμένεται να βγεί στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2018, και ο Momoa μας είπε πως ακόμα οι γνώσεις του για το σενάριο είναι όσες και οι δικές μας. "Δεν ξέρω ακόμα ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης. Ξέρω μόνο πως η ταινία "Justice League" θα γυριστεί πριν το Aquaman. Σε αυτό επικεντρωνόμαστε πρώτα."

Ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Tags: