Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων!

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έχει δώσει εντολή στη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ για διακοπή όλων των πρωταθλημάτων και η ανακοίνωση, λίγα λεπτά μετά, ήρθε να το επιβεβαιώσει...

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ομοσπονδία, επισημαίνεται ότι η απόφαση θα επανεξεταστεί μετά την ανακοίνωση του πορίσματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τα αίτια της πυρκαγιάς που κατέστρεψε το σπίτι του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα. Η απόφαση για την αναστολή των πρωταθλημάτων ελήφθη σε συνεννόηση με τον εκπρόσωπο της FIFA και της UEFA στην Ελλάδα, Κώστα Κουτσοκούμνη.

Η ανακοίνωση
«Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της. Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο. Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».

Τι έγινε νωρίτερα
Αφορμή για την απόφαση αυτή στάθηκε ο εμπρησμός στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική. Πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι είχαν φτάσει στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη και τον είχαν απειλήσει. Τότε, είχε προαναγγελθεί ότι σε περίπτωση νέου κρούσματος, οι FIFA και UEFA θα έβαζαν λουκέτο στα ελληνικά γήπεδα. Και αυτό γίνεται... Η «βόμβα» έσκασε από το κυπριακό σάιτ kerkida.net που μετέδωσε πως: «ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έδωσε οδηγίες προς την διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ όπως προχωρήσουν σε επ΄άοριστο διακοπή όλων των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα...».