«Περίμενα να με βρείτε» είπε στους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού

Μετανιωμένος φέρεται να εμφανίστηκε κατά την προανάκριση ο 58χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού.Γνωρίζοντας ότι «κατέστρεψε μια οικογένεια και πως μία συγγνώμη δεν θα φέρει πίσω την κοπέλα», ο κατηγορούμενος, αφού είπε στους αστυνομικους ότι από τότε που βγήκε απο τη φυλακή δεν έβρισκε δουλειά και ζούσε από τις κλοπές, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τι εγινε εκείνο το μοιραίο απόγευμα.

«Πήγαινα και παλιότερα στο νεκροταφείο και έπαιρνα ασημένια κηροπήγια και καντήλια που έβρισκαεκεί.Κατι τέτοιο ήθελα να κάνω και εκείνο το απόγευμα αλλά η κακιάη ώρα το έφερε και μαζί μου κουβαλούσα ένα μαχαίρι, στιλέτο ήταν. Είδα μία νεαρή κοπέλα να κλαίει μπροστά σε έναν ταφο…Την έβλεπα πρώτη φορά στη ζωή μου. Κοίταξα γύρω μου και δεν είδακανέναν, μόνοκάτιγριέςκι αυτές αρκετάμέτρα μακριά. Τοτε σκέφτηκανα πάω να της πάρω την τσάντα γιατί πίστευα ότι είχε λεφτά.Της έβγαλα το μαχαίρι, άρχισε να με τραβάει και να χτυπιόμαστε. Χωρίς να καταλάβω πώς κι ενώ παλεύαμε, τη χτύπησα με το μαχαίρι, δεν θυμάμαι πόσες φορές. Η κοπέλα άρχισε να τρέχει ματωμένη προς το κέντρο του νεκροταφείου φωνάζοντας βοήθεια».

Στη συνέχεια, όπως φέρεται να είπεστους αστυνομικούς, γύρισε προς τα πίσω κρατώντας την τσάντα της κοπέλας.

«Είχα σαστίσει εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι έκανα. Είχα θολώσει, κοίταξα τα χέρια μου και είδα ότι ήταν γεμάτα αίματα.Το αίμα ήταν της κοπέλας γιατί εγώδεν είχα χτυπήσει. Έβγαλα μια χαρτοπετσέτα και σκούπισα τα αίματα. Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά. Κοίταξα μέσα στην τσάντα είχε Ι Phone 5 με τα ακουστικά του ένα πορτοφόλιμε κάρτες και πέντε ευρώ. Τα είχα χαμένα εκείνη την ώρα. Πούλησα το κινητό σε μαγαζί Πακιστανών μαζί με τα ακουστικά 20 ευρώ. Ήμουν αγχωμένος και ιδρωμένος. Ήθελα να το πουλήσω όσο πιο γρήγορα γιανα εξαφανιστώ από εκεί. Μετά ψώνισα πρέζα από τη Βάθης και πήγα σπίτι και κοιμήθηκα για να ηρεμήσω. Όταν έγινε το κακό, δεν είχα πιει πρέζα, αλλά είχα στερητικά».

«Περίμενα να με βρείτε»

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στις αρχές ότι όλον αυτόν τον καιρό περίμενε να τον βρουν για να τον συλλάβουν. «Όλον αυτό τον καιρό, από τότε που έκανα το κακό μεχρι σήμερα έβλεπα τις ειδήσεις και σκεφτόμουν τις συμφορές που προκάλεσα.

Περίμενα να με βρείτε και να σας πω τι έγινε. Με το που σας τα είπα έφυγε ένα βαρος από μέσα μου, που το κουβαλούσα και δεν είχα πει τίποτα σε κανέναν για το κακό που είχα κάνει.Έβαλα φωτιά στη τσάντα και στα πράγματα της κοπέλας».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ακόμη ότι είναι πατέρας δύο παιδιών, ενόςαγοριού που έχει υιοθετήσει κι ενός κοριτσιού 12 χρονών, και πως με την γυναίκα του που ζει στην Κόρινθο έχει χωρίσει από το 2007 «γιατί κατάλαβε ότι έπαιρνα την κάτω βόλτα».